امروزه امنیت فضای سایبری در شبکه های اطلاعاتی و مخابراتی و حصول اطمینان از مقاوم بودن این شبکه ها در مقابل حملات سایبری، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تیم css با بهره گیری از دانش و تجربه بین المللی در این حوزه، توانمندی و تجربه ی ارایه ی خدمات و محصولات در زمینه موارد زیر را دارا می باشد:
- خدمات مشاوره ای و پیاده سازی راه حل های جامع امنیت سایبری
- انتقال دانش روز دنیا و ارایه ی سرویس های آموزشی پیشرفته در حوزه امنیت
- ارایه ی نرم افزارها و سخت افزارهای پیشرفته در حوزه های شبکه و دفاع سایبری شامل Application Firewall, Attack Detector, Vulnerability Scanner, Secure DNS, Application Inspector
امروزه با گسترش وابستگیهای نظام های کسب و کاری به زیر ساخت های مبتنی بر فناوری اطلاعات، یکی از ملاحظات پر اهمیت، مقوله امنیت اطلاعات است. چرا که وجود نقصان در معماری امنیتی زیرساختهای فناوری اطلاعات میتواند خسارات جبران ناپذیری را برای سازمان ها و شرکت ها ایجاد نماید.
با توجه به اینکه مقوله امنیت یکی از نیازمندی های بنیادی و اساسی در زیر ساخت های فناوری اطلاعات میباشد، مطالعات و تحقیقات گسترده ای توسط ارکان مختلف علمی، نظیر ارکان آکادمیک، ارکان تولیدکنندگان فناوری و ... در این خصوص صورت پذیرفته است. امنیت شبکه بدین ترتیب، یکی از رویکردهای مورد قبول و مشترک، رویکرد امن سازی در عمق (Defence in Depth) است.
امنیت شبکه فرایند اقدامات پیشگیرانه فیزیکی و نرم افزاری برای محافظت از زیرساخت های شبکه از دسترسی غیر مجاز، سوء استفاده، سوء عملکرد، اصلاح، تخریب یا افشای نامناسب است، بنابراین ایجاد پلت فرم امن برای رایانه ها، کاربران و برنامه ها در یک محیط امن برعهده ی امنیت شبکه است.
با ورود سیستم های کامپیوتری به ادارات و سازمان ها و لزوم استفاده از شبکه های کامپیوتری حملات به امنیت سازمانها نیز آغاز شد. سیستم های قدیمی امنیت و تکنولوژی حملات جدید چالشهایی هستند که ادرات و سازمان ها با آن روبهرو شدند. امروزه اطلاعات(داده ها) از مهمترین و اصلی ترین داراییهای یک سازمان محسوب میشوند. در گذشته های نه چندان دور حفاظت از اطلاعات و داده ها بسیار آسانتر بود. تمامی اطلاعات و دادهها بهصورت فیزیکی و بهطورکلی دستی و مکتوب در صندوقهایی محافظت میشدند و افرادی به عنوان نگهبان از این اطلاعات محافظت فیزیکی میکردند. بهاینترتیب امنیت دادهها و اطلاعات درگذشته تأمین میشد. میتوان گفت از همان زمان سرقت دادهها بوده است. اکنونکه دنیای دادهها و اطلاعات از آنالوگ به دیجیتال تغییر کرده است، شیوه سرقت و بهطورکلی انواع تهدیدات نیز با آن تغییر کردهاند.
راهکارهای امنیت شبکه
- ارزیابی خطرات و آسیب پذیری ها و آنالیز و تحلیل انتخاب کنترلرهای مناسب
- بهینه سازی سرور ها ، کلاینت ها ، وب سایت و محیط شبکه سازمان
- بهینه سازی شبکه های Cache,NAT, Proxy , IP و مسیریابی
- مشاوره در انتخاب استانداردهای امنیتی مناسب
- مشاوره در تعریف و به کارگیری خطوط راهنما و دستورالعمل های اجرایی امنیت اطلاعات
- آموزش در محل و یا به صورت دوره ای در سطوح مختلف
- آزمایش استحکام سیستم ها با سعی در شکستن آنها
|